Cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți pentru o replică a unei mărci auto renumite?

Dacă în lumea telefoanelor scumpe există replici pentru absolut orice marcă, aflați că și în cazul bolizilor de lux lucrurile stau cam la fel, doar prețul diferă.

Există o mulțime de replici Lamborghini de vânzare în mediul on-line iar cu prețul cerut de marcă pentru mașinile sale reale, este de înțeles. Odată, am văzut un Aventador în India, construit pe un coupe Honda Accord. Era ciudat … sau nu. Era un fals evident, dar cantitatea de muncă depusă pentru a crea caroseria a fost extraordinară, ne-am gândit.

Craigslist este un site canadian, pe care să intri, dacă ești în căutarea unei replici. Acum câteva luni am văzut un Aventador Roadster care a fost anterior un Pontiac GTO 2004. În opinia noastră, era un dezastru, deoarece proporțiile sale l-au cam trădat.

Acum, Craiglist-ul canadian are un nou aspirant la titlul pentru cea mai bună replică Lamborghini din lume, dar de această dată vorbim de un Diablo, supercarul care a dominat anii ’90 și a fost prima producție Lamborghini care a atins o viteză maximă de peste 200 de mile pe oră (320 kilometri pe oră).

În timp ce versiunea replică de vânzare despre care discutăm este la kilometri de a avea performanța adevăratului Diablo, exteriorul ei ne-a făcut să ne simțim neliniștiți, întrucât asemănările cu Diablo-ul adevărat sunt cu adevărat uimitoare, bine, cel puțin în fotografii, fără a o lua la “bani mărunți”, cum era o vorbă.

Bineînțeles, ca majoritatea replicilor, acest fake Diablo este un mix de piese de la mașini diferite, care l-ar putea face gelos până și pe vestitul doctor Frankenstein. Deși celelalte mărci nu au fost numite, anunțul spune că frânele sunt de la un Chevy Corvette, precum și motorul V8 de 300 de cai putere pe care îl poartă. Transmisia este modelul G50, manuală cu cinci trepte, luată de pe un Porsche 911.

Replica Diablo este cu adevărat tentantă dacă vă interesează aceste tipuri de mașini, cu excepția unui singur lucru, vânzătorul cere aproximativ 79.999 de CAD (dolari canadieni), adică undeva la 60.800 $ americani. Deși anunțul spune în mod explicit că mașina de vânzare este o replică, considerăm că 60 de mii pentru o replică este puțin cam mult.

Vă lăsăm în cele din urmă să o admirați măcar iar dacă vă place sau nu lăsați-ne un comentariu cu părerea Dumneavoastră. Este absolut gratuit:

This slideshow requires JavaScript.

Conu Ticu/authenticmagazin.com