Connect with us

PENTRU SUFLET

M-a ignorat în toți anii de liceu. Astăzi împlinim 59 de ani de când suntem căsătoriți

dragoste1

Acest cuplu demonstrează că nu toate relațiile trebuie să înceapă cu dragoste la prima vedere. Maudie și cu mine am fost căsătoriți timp de 59 de ani, dar cu siguranță  când ne-am întâlnit nu a fost dragoste la prima vedere.

Amândoi am crescut în localitatea Mobile, Alabama și am intrat la Liceul Murphy în 1953 ca tineri liceeni. Spre deosebire de alte licee din Mobile, Liceul Murphy a avut organizații sociale pentru băieți dar și pentru fete, erau așa zisele fraternități. În al doilea semestru al anului al doilea, m-am alăturat uneia dintre fraternități. La clasa civică am stat lângă două fete care făceau parte dintr-o astfel de fraternitate.

Noi trei am vorbit atât de mult în timpul orelor, încât profesorul ne-a despărțit la un moment dat. M-a mutat lângă o fată numită Maudie. Singurul lucru pe care l-am cunoscut despre Maudie a fost acela că era cea mai bună prietenă a fiicei pastorului de la cea mai mare biserică baptistă din Mobile. În ceea ce mă privește, era tot ceea ce trebuia să știu despre ea. Și Maudie știa tot ce voia să știe despre mine.

dragoste

În acel an, am fost împreună în aceeași clasă de contabilitate. Mi-a plăcut clasa, dar am avut probleme cu matematica. Știam că Maudie era inteligentă, așa că am rugat-o să-mi arate unde greșesc. Fără a scoate un cuvânt, mi-a dat de înțeles că nu dorește să mă ajute. Așa că am întrebat un alt coleg de clasă.

Apoi, în ultimul an, am început să lucrez într-un magazin alimentar. Maudie venea săptămânal cu mama ei și îmi părea să fie o persoană diferită, schimbată. Am schimbat câteva vorbe cu ea în timp ce îi bagam alimentele în sacoșă și mi-am dat seama că m-am schimbat și eu.

Într-o seară, la magazin în timp ce îi încasam banii, am întrebat-o dacă dorește să mai stea puțin până ies de la muncă și să meargă la o plimbare cu mine, dar m-a refuzat spunând că trebuie s-o conducă pe mama ei acasă. În acea clipă m-am simțit respins, dar am aflat ani mai tîrziu că ea a sperat că o să mă duc să o scot la plimbare după muncă în acea seară.

Câteva zile mai târziu m-am dus după ea, când a mers acasă de la școală și i-am cerut să ne întâlnim. Ea a acceptat și am rugat-o repede să ne întâlnim la biserica noastră – am ales această locație intenționat, crezând că așa ar fi cel mai probabil să accepte. Și ea a făcut-o. Am continuat să ne întâlnim constant până în ziua când pastorul baptist ne-a căsătorit la 3 aprilie 1959. Și de atunci suntem împreună, de nedespărțit. Nu ne-am iubit de la prima întâlnire dar pe parcusul întâlnirilor noastre flacăra s-a aprins atât de tare încât și astăzi după 59 de ani de căsătorie ne iubim enorm.

Sursa: authenticmagazin.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PENTRU SUFLET

M-a văzut că m-am oprit și că se întâmplă ceva (…) Și-a dat singurii săi 20 de dolari ca să-mi cumpere benzină și să se asigure că ajung cu bine acasă

cersetor

O tânără din Statele Unite a strâns 225.000 de dolari pentru un om al străzii care i-a dat singurii săi 20 de dolari că să o ajute să-și cumpere benzină după ce rămăsese noaptea în pană pe o autostradă din Philadelphia, relatează EFE.

Kate McClure a reușit să strângă suma pe „gofundme”, o pagină de internet dedicată strângerii de fonduri pentru cauze nobile. Tânăra a povestit că omul străzii a găsit-o în mașină, disperată că i se terminase benzina, la ieșirea de pe autostradă, notează Agerpres.

Omul străzii, identificat drept veteranul militar John Bobbitt, 34 de ani, s-a apropiat de ea și i-a cerut să încuie portiera și să rămână în mașină. După un timp s-a întors cu un bidon de benzină.

„El ma vazut ca trag pe dreapta și stiam că ceva nu funcționează bine”, a reamintit doamna McClure. „Mi-a spus să mă întorc în mașină și să blochez ușile. Câteva minute mai târziu, se întoarce cu un vas roșu de gaz. Folosind ultimii 20 de dolari pentru a mă asigura că pot ajunge acasă în siguranță.

cersetor3

„I-am răsplătit pentru gaz, i-am dat o jachetă, mănuși, o pălărie și șosete calde și i-am dat câte un dolar de fiecare dată când l-am văzut. „Este un tip atât de mare și vorbind cu el de fiecare dată când îl văd, mă face să vreau să-l ajut tot mai mult”.

Inspirată de actul său de bunătate, ea și prietenul ei, Mark D’Amico, au decis să înceapă o pagină a GoFundMe cu scopul de a strânge 10.000 de dolari pentru ai ajuta pe fostul veteran marin să se pună pe picioare.

„Cu banii, aș vrea să îi plătesc prima și ultima lună la chirie pentru un apartament, un vehicul fiabil și o cheltuială de 4-6 luni”, a spus ea.

„El este foarte interesat să-și găsească un loc de muncă și cred că, având un loc pentru a se putea curăța în fiecare noapte și pentru a avea o odihnă bună, viața lui poate reveni la normal”. Ea a adăugat că Johnny „este mai mult decât umilit de cantitatea de sprijin și dragoste pe care a primit-o în ultimele zile”.

El a spus că donațiile „îi vor schimba viața”. Dna McClure a spus că sprijinul mondial a fost „ireal”.

cersetor2

„Johnny se așează pe marginea străzii în fiecare zi cu un carton în mână, m-a văzut că m-am oprit și că se întâmplă ceva (…) Și-a dat singurii săi 20 de dolari ca să-mi cumpere benzină și să se asigure că ajung cu bine acasă”, a povestit tânăra în vârstă de 27 de ani.

Tânăra a început să vină la locul unde Johnny obișnuia să cerșească pentru a-i aduce bani și haine, dar i-a venit ideea să apeleze la site-ul „gofundme”, la 10 noiembrie. Cu banii strânși ea dorea să-i închirieze lui Johnny o locuință și să-i cumpere o mașină veche pentru ca bărbatul să poată începe o nouă viață.

Deși scopul său era de a strânge 10.000 de dolari pentru Johnny, colecta a depășit toate așteptările ajungând la suma de 225.000 de dolari în mai puțin de o lună. Sursa digi24.ro

Continue Reading

PENTRU SUFLET

Keanu Reeves după ce și-a revenit din depresie: “Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic…”

keanu-reeves-mesaj

”Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Uneori suntem așa de prinși cu viața de zi cu zi încât uităm să lăm o pauză pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!

Spuneți ”Buna ziua!” unei persoane care vă iese în cale, îmbrățișați pe cineva care suferă. Ajutați pe cineva! Trebuie să trăiți în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știți despre mine este că am suferit de depresie în urmă cu câțiva ani. Persoana care m-a sprijinit am fost EU. Fiecare zi este prețioasă, așă că tratați-o ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!

Mă cunoaște foarte multă lume, dar nimeni nu cunoaște povestea mea. La vârsta de 3 ani l-am văzut pe tatăl meu cum ne părăsește. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educația a fost pentru mine o provocare mai mare decât pentru cei mai mulți.

La 23 de ani prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze. În 1998 am întâlnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere iar în 1999, Jennifer era însărcinată cu fetița noastră.

Din păcate, după 8 luni, copilul nostru s-a născut mort. Am fost distruși, și în cele din urmă relația noastră s-a încheiat. 18 luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. Din acel moment am evitat relațiile serioase și să am copii. Sora mea mai mică a suferit de leucemie.

Astăzi este vindecată, iar 70% din câștigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupă cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vilă imensă. Nu am bodyguard și nu port haine extravagante. Merg cu metroul și îmi place la nebunie.

În concluzie, cred că suntem cu toții de acord că înfruntând tragediile cu care ne confruntăm putem învinge. Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, puteți să depășiți dificultățile! Viața merită trăită!”

Continue Reading

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Articole Recente

plastic-indonesia plastic-indonesia
CALEIDOSCOP1 zi ago

Cât de mult plastic este în mare? Un experiment necontrolat la scară globală

Ieftin, capabil să fie făcut în orice formă, puternic și durabil, plasticul este un material minune. S-a dovedit atât de...

baterie cartofi baterie cartofi
UTILE2 zile ago

De ce unele fructe și legume produc electricitate?

La orice târg de știință, aproape garantat aveți șanse să vedeți cel puțin două experimente go-to: vulcanul făcut din hârtie...

Poale-n brâu Poale-n brâu
CULINAR3 zile ago

Plăcinte poale-n brâu ca la Moldova, cu multă brânză şi aluat dospit delicios

Învaţă să prepari plăcinte poale-n brâu ca la Moldova sau Bucovina, cu multă brânză şi aluat dospit delicios. Ingrediente Pentru...

dragoste1 dragoste1
PENTRU SUFLET4 zile ago

M-a ignorat în toți anii de liceu. Astăzi împlinim 59 de ani de când suntem căsătoriți

Acest cuplu demonstrează că nu toate relațiile trebuie să înceapă cu dragoste la prima vedere. Maudie și cu mine am...

grupa sanguină grupa sanguină
SĂNĂTATE5 zile ago

De ce avem mai multe grupe de sânge și care este diferența dintre ele

Îți cunoști grupa sanguină? Dacă nu ați fost în situații medicale în care grupa de sânge este importantă, este posibil...

pisica pisica
LUMEA NECUVÂNTĂTOARELOR6 zile ago

Lucruri neobisnuite pe care nu le stiai despre pisici

Pisica de casă, pisica domestică sau mâța (Felis catus sau Felis silvestris catus) este un mamifer din ordinul carnivorelor, familia...

coteț găini coteț găini
UTILE1 săptămână ago

Cum să-ți construiești singur un adăpost pentru găini

Dacă locuiți la curte, aveți parte de aer curat dar și o mulțime de alte beneficii sau putem spune că...

fructe de catina fructe de catina
SĂNĂTATE1 săptămână ago

Cătina este supranumită și campionul imunităţii. Iată câteva rețete pe bază de cătină care îți vor întări organismul sau îți vor aduce vindecarea

Una dintre trăsăturile societăţii noastre mo­derne, atât de dezvoltate tehnologic, este, aparent paradoxal, nevoia de mira­col. Numai în do­me­niul sănătăţii...

Bora Bora Bora Bora
DESTINAȚII1 săptămână ago

Cea mai frumoasă insulă din lume! Plaje frumoase? Mancare buna? Mediu nepoluat? Este cunoscută sub numele de Paradisul romantic. VIDEO

Bora Bora este o insulă vulcanică din atolul cu același nume. Atolul Bora Bora este așezat la 225 km nord-vest...

chichen_itza_3 chichen_itza_3
CALEIDOSCOP1 săptămână ago

Motivele pentru care mayașii erau o civilizație sofisticată și impresionantă

În ultimele decenii, civilizația mayașă ne-a capturat profund interesele și imaginația. Generații de exploratori curioși s-au aruncat cu capul înainte...

Statistici blog

  • 12.358 vizite

Trending