Darrell Miklos, un explorator al Canalului Discovery și echipa sa, consideră că au descoperit un USO (obiect scufundat neidentificat), care pare a fi o navă extraterestră, în Triunghiul Bermudelor, aproape de Bahamas.

În căutările sale s-a folosit de hărțile secrete primite de la un fost astronaut NASA, Gordon Cooper (decedat în 2004) pentru a căuta o epavă misterioasă în Carraibe, sub așa numitul Triunghi al Bermudelor.

triunghiul bermudelor

Exploratorul a zărit uriașele obiecte în timp ce explora zona căutând epave într-un submersibil pentru doua persoane. “Am încercat să identific materialul epavelor bazat pe una dintre descrierile anomaliilor din graficele lui Gordon când am observat ceva neobișnuit, ceea ce ma șocat“, a spus Miklos vorbind într-un interviu exclusiv cu DailyMail.co.

Folosind hărți construite în anii 1960 de către Cooper pentru a identifica mai mult de 100 de “anomalii” magnetice în Caraibe, Miklos s-a scufundat într-o locație nedezvăluită lângă Bahamas pentru a investiga ceea ce credea că ar putea fi o epavă antică.

uso

Structuri cilindrice orizontale se ridică în centrul amplasamentului. Geofizicienii din echipă arată cum coralul care acoperă aceste structuri pare să fie mai vechi de 5000 de ani.

Cu toate acestea, în loc să descopere un naufragiu în locația de scufundare, el a dat peste o structură bizară cum nu s-a mai văzut..

Imensul obiect scufundat neidentificat (USO) are o suprafață de aproximativ 91 de metri.

uso

Obiectul ciudat a fost văzut pe fundul oceanului, în timp ce echipa filma episodul 7 din serialul “Cooper’s Treasure” transmis de Discovery Channel.  Miklos a declarat pentru Daily Mail că el și echipa lui vor să aducă “nava extraterestră” la suprafață.

Era o formațiune deosebită de orice am văzut vreodată legat de materialul naufragiat, era prea mare pentru asta. A fost, de asemenea, ceva complet diferit de ceea ce am văzut și nu părea că a fost făcut de natură.”

“Seamănă cu cinci brațe care ies dintr-o stâncă abruptă și fiecare dintre acestea are dimensiunea unei arme specifice unei nave de luptă. Sunt enorme și apoi sunt cinci aici și cinci acolo, 15 în total. Există formațiuni identice în trei zone diferite și nu seamănă cu ceva natural, nu seamănă nici cu ceva făcut de om, cu siguranță nu am văzut nimic asemănător pe baza experienței mele și am experiență de ani de zile în acest sens. Am identificat mai multe tipuri diferite de epave rezultate din naufragii însă acest lucru nu se potrivește sau nu pare să fie unul.

uso

Astronauții și piloții din întreaga lume au vorbit despre Triunghiul Bermudelor spunând că au văzut mișcări luminoase atunci când au zburat peste acea zonă, momente în care, multe instrumente electronice de zbor, se pare că funcționează defectuos.

Miklos spune că, după ce a făcut incredibila descoperire sub triunghiul Bermudelor, a decis să cerceteze mai departe fișierele lui Cooper pentru a găsi noi dovezi că ceea ce tocmai văzuse sub ocean ar putea fi, de fapt, o navă extraterestră.

Așa cum a explicat printr-un articol detaliat in Daily Mail, astronautul a scris “obiect neidentificat” pe harta zonei, mai degrabă decât să menționeze un naufragiu istoric.

uso

Miklos a mai explicat: “Am cercetat câteva dintre hartile lui Gordon și am realizat că mai era și altceva acolo la care facea referire Gordon”.

“Atunci mi-a fost logic de ce nu a fost identificat ca un naufragiu … a trebuit să însemne că ar putea fi ceva din altă lume”.

Gordon credea în extraterestri. El credea că avem vizitatori de pe alte planete și, de asemenea, credea că multe dintre aceste lucruri au aterizat în această parte a lumii “.

gordon

Astronautul american Gordon Cooper (1927-2004), fotografiat purtând costumul său spațial Mercury utilizat în fazele timpurii ale programului de instruire a proiectului Gemini în Statele Unite, circa 1961. (Foto: Rolls Press / Popperfoto / Getty Images)

În timpul carierei sale post-NASA, fostul US Air Force Cooper a devenit cunoscut ca fiind un credincios declarat în fenomenul OZN și a afirmat că guvernul își acoperă cunoștințele despre activitatea extraterestră.

Cred că aceste nave extra-terestre și echipajele lor vizitează această planetă de pe alte planete, care, evident, sunt mai avansate din punct de vedere tehnic decât suntem aici pe Pământ“, a declarat el în 1985.