Prin accesarea acestui site web si/sau a oricărei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni si condiții de utilizare , părăsiți site-ul.

authenticmagazin.com nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate doar in scop informativ, nu în scop commercial.

authenticmagazin.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

authenticmagazin.com nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

authenticmagazin.com isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

ATENTIE! Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud și/sau nu inlocuiesc tratamentele medicale. Informatiile de pe site si materialele aferente au doar un caracter informativ si nu isi propun sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Authenticmagazin.com, nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor Dvs.

Preluarea de articole de catre alte web-site-uri poate fi efectuata fara obtinerea unui acord prealabil DOAR afisând in mod obligatoriu sursa informatiei. La inceputul si/sau la sfarsitul materialului citat va fi mentionata in mod clar si vizibil urmatoarea mentiune: “sursa: authenticmagazin.com” si va fi obligatoriu directionat un link activ catre web-site-ul https://authenticmagazin.com

SITE-UL ESTE PROTEJAT ÎN TOTALITATE DE LICENŢA CREATIVE COMMONS, respectiv de DREPTUL PCCo19/PJ2, care permite dreptul la libera exprimare pe Internet și DREPTUL de a împărtăși orice informație INTEGRAL care circulă în mediul ONLINE.

De asemenea aveți posibilitatea sa ne contactați oricand la adresa office@authenticmagazin.com  pentru sugestii si păreri pro sau contra.